Chléb Dobrák, 500 g (Pekárna PeDu)

Kód: 249
Neohodnoceno
38 Kč
Skladem (> 5 ks)

500 g
Chléb bez Éček!
Chléb se vyrábí pomocí techniky na bázi přírodního kvasu a vařené mouky tzv. zavarky. Zavarka je směs, která se vyrábí smícháním vroucí vody s různými moukami až do bodu mazovatění. V průběhu tohoto procesu se uvolňují dextriny a další jednoduché cukry, přičemž tyto cukry hrají velkou roli v kvalitě chleba. Jde o techniku pečení chleba s máčenými obilovinami, žitnou celozrnnou moukou a vyzrálým celozrnným kvasem. Jde o přirozeně zrající chléb, pečený za použití sálavého tepla.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pšeničná mouka chlebová, voda, zavarka (voda, žitný kvas (celozrnná mouka, voda, žitná mouka, sůl), lněné semínko, slunečnicové semínko, žitná trhanka, sůl, cukr, sladová žitná mouka, ovesná trhanka), žitná mouka, pekařské droždí, pekařský přípravek (pšeničná vláknina mikrogranulovaná, žitná mouka, pšeničný lepek, enzymy, kyselina askorbová (vitamin C)), sůl.